http://www.pushka.eu
Pushka.eu - Online gun shop Pushka.eu - Online gun shop
http://www.pushka.eu Често задавани въпроси Контакти
Количка
 
Често задавани въпроси
 
 
1. Издавате ли фактури за стоките?
Ако желаете фактура, трябва да въведете необходимите данни при регистрацията или в полето за коментар към поръчката.
 
2. Как се извършва доставката?
Доставката се извършва от Спиди куриерски услуги до посочения от Вас адрес. При желание на клиента използваме и други куриерски служби. Ние ви даваме пълна и точна информация за всички ценови опции на куриер Спиди. Ако желаете да ползвате друг куриер, е нужно сами да проверите неговите цени и да прецените дали те са удачни за вас. В почти всички случаи те ще бъдат по-високи от предложените от нас за куриер Спиди.

3. Какъв е срокът на доставка?
Срокът на доставка за България е 1 или 2 работни дни (в зависимост от избора на услуга - експресна или икономична) след потвърждение на поръчката. За малки населени места, където доставката е по-график, може да бъде доставена и за 3 работни дни, за което ще бъдете уведомени.
Срокът на доставка извън България е до 10 работни дни след изпращане на пратката. Практиката показва, че обичайно доставките идват до 1 седмица до повечето страни от Европа. Това не важи за натоварени периоди като края на месец Декември.
 
4. Как да откажа вече направена поръчка?
Имате право да се откажете от поръчаната стока съгласно действащото законодателство. Задължени сте да съхранявате стоката във вида, в който сте я получили. За да откажете поръчка, се свържете с нас по телефона или на e-mail. Използвайте номера на поръчката, който ще видите в писмото, изпратено от нас на вашата електронна поща. Ако не сте въвели емейл или сте забравили номера на поръчката, то наш сътрудник ще ви помогне да уточните точните детайли по връщането.
При този вариант заплащате само транспортните разходи за куриерa. pushka.eu ще възстанови в пълен размер заплатените суми за стоки не по-късно от 7 дни, считано от датата, на която сме получили продукта обратно.
Заплатената сума за куриерски услуги не се възстановява.

5.  Как да намеря желания продукт?
За да намерите по-бързо желаните от Вас продукти, може да напишете ключова дума или думи в търсачката. Също така можте да се възползвате и от търсенето по цена, категория и др.
 
6. Как се извършва плащането?
Pushka.eu предлага следния начин на разплащане:
Наложен платеж (плащане при доставка): при доставката на стоката плащате на куриера общата дължима сума, която ви е предварително известна и е потвърдена от вас. Важи само за доставки в България.
Заплащане с дебитни/кредитни карти през Epay.bg: Ако сте избрали този начин на заплащане, то пратката с продукти ще ви бъде изпратена след като заплатите пълната сума.
Ако не можете да използвате Epay.bg, а желаете доставка извън България, то можете да заплатите и по Банков път. При избор на метод за заплащане, ако изберете Заплащане по банков път, ще ви бъдат визуализирани данните на фирмата за банково плащане. За целта можете да се свържете с нас, за да ви дадем допълнителни указания. След извършване на заплащането ще ви изпратим поръчаните продукти.

7. Как да разберем дали даден продукт е в наличност?
На всеки продукт е отбелязано дали е в наличност или не. В добавка всички налични модели имат и бутонче за закупуване, което липсва при модели, които не са в наличност.

8. Актуални ли са цените в магазина?
Всички цени в магазина са актуални и крайни.

9. Цените в магазина и включват ли ДДС?
Всички цени в магазина са крайни и в тях е включен и ДДС.

10. Имате ли реален магазин, в който можем да видим предлаганите стоки в електронния?
Имаме реален магазин - намира се в гр. Ямбол, ул. Търговска 130, ловно-рибарски магазин "Карото".

11. Мога ли да закупя продукт от магазина, ако нямам 19 години?

Можете да закупите продукт, който е разрешен за продажба на лица под 18 години, ако нямате 19 години, но при изпълнено едно от следните условия:
- да имаме телефонно потвърждение от някой от родителите ви или
- поръчката да бъде заплатена предварително, ако не цялата, то поне 10 лв.
Това се наложи поради множеството отказани поръчки от ученици, при което ние заплащаме доставката в 2-те посоки.

 
Разсрочено плащане чрез TBI кредит
TBI кредит Продуктите от оръжеен магазин пушка.еу вече могат да бъдат закупени и на изплащане чрез TBI кредит


  НОВИ ПРОДУКТИ   ::   Как да поръчам   ::   Как да платя   ::   ВЪПРОСИ   ::   Общи условия   ::   Линкове   ::   Карта на сайта
Copyright © 2007-2024 ПУШКА.EU, Всички права запазени